Termékfejlesztés

A Bafrino kutatási és fejlesztési központunk

A innováció iránti elkötelezettségünk sohasem volt erősebb.

A North Star Konyhánk közelében található, BAFRINO Kutatási és Fejlesztési Központunk, a kisállateledelek fejlesztésének világhírű gócpontja, a Biologically Appropriate™ táplálási filozófia finomítására koncentrál.

Az 5,9 millió dolláros beruházás is bizonyítja az innováció iránti elkötelezettségünket, továbbá a BAFRINO küldetésünk (Biologically Appropriate™ - Biológiailag Megfelelő™, Fresh Regional IngredientFriss, Helyi Alapanyagok és Never Outsourced Nincs Kiszervezés) továbbfejlesztését négy kulcsterületen:

1. Biologically AppropriateTM termékfejlesztés

Szorosan kapcsolódva a folyamatos innováció iránti szenvedélyünkhöz, a BAFRINO Központ rendelkezik a megfelelő felszerelésekkel ahhoz, hogy továbbfejlesszük a díjnyertes, Biológiailag Megfelelő kutya-és macskaeledeleinket.

2. Friss húsok feldolgozásának technológiája

A BAFRINO Központban fejlesztjük a szabadalmaztatott, alacsony hőmérsékleten történő húsfeldolgozás technológiáit, amelyek lehetővé teszik nagyobb mennyiségű friss hús felhasználását a termékeinkben. Ennek köszönhetően javulhat az ízletesség, és a szárazeledelek több lépéssel közelebb kerülhetnek a természetes táplálékhoz.

3. Természetes ízfokozók fejlesztése

A legmodernebb technológiájú fagyasztva szárító és hidrolizáló berendezések segítségével, a BAFRINO központban fejlesztünk természetes ízfokozókat friss húsokat, májat és bendőt felhasználva, ugyanazokból az alapanyagokból, melyekből az ACANA termékek is készülnek. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a kedvenceink hasonlóan élvezzék a táplálkozást, mint mi emberek.

4. Tápanyagok tesztelése és értékelése

Meg akarunk felelni a gazdik magas elvárásainak, ezért a BAFRINO Központ képes ott helyben mérni az alapanyagaink, a feldolgozás és a késztermékek összes minőségi, táplálkozási és technikai paramétereit.

Ha bármi nem jó a mi kutyáinknak és macskáinknak, akkor az más állatoknak sem megfelelő.

Egyetlen macskát vagy kutyát sem tartunk a Champion Petfoods-nál. A véleményünk az állatokkal végzett tesztekkel kapcsolatban egyértelmű: kizárólag olyan teszteket végzünk, amelyekben a családban élő, saját kedvenceink vehetnek részt. Azaz, a ’nem-invazív’ etetési teszteket, a vizelet-, vér-és székletvizsgálatokat csak a munkatársaink kutyái és macskái segítségével hajtunk végre.

Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem