Heritage vörös húsok

FRISSEN ÉRKEZNEK NAPONTA

A vörös húst adó állatokat a környező rancsokon tenyésztik Kanada érintetlen szívében. Kizárólag olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akikben megbízunk.

Friss levegő, tiszta víz és a prérin termelt szemestakarmányok, a természet egyszerű receptjét követve tenyésztik a Suffolk bárányt, az Angus marhát, a Kanadai bölényt és az Alberta sertést. A húsok naponta frissen érkeznek tartósítószer-mentesen, megőrizve tápanyagaik integritását és természetes aromájukat.

Fekete Angus Marha
Alberta Ranchlands

Az állatokat hormonok és antibiotikumok használatát mellőze tenyésztik a környező rancsokon. Bern és Kristen, a Spring Creek Ranch tulajdonosai, ilyen megbízható partnereink. A természetes körülmények között tartott marhák húsa emberi fogyasztásra alkalmas, naponta frissen érkezik, és nem tartalmaz tartósítószereket.

Ridegen tartott Bölény
Alberta Ranchlands

A helyi állattenyésztők, mint Katelyn és Roger a Canadian Rangeland Bison rancsról, a bölényeket természetes körülmények között nevelik fel, például nem használnak növekedési hormonokat és antibiotikumokat. A bölényhús naponta frissen érkezik, emberi fogyasztásra alkalmas és tartósítószer-mentes, továbbá tele van értékes és sértetlen tápanyagokkal.

Alberta Bárány
Alberta Ranchlands

Vicky és Shayne helyi rancserek, a Shayne Horn of Tangle Ridge rancsról, tenyésztik a bárányokat természetes tartásban, hormonok és antibiotikumok etetése nélkül. Az emberi fogyasztásra alkalmas bárányhús naponta frissen érkezik tartósítószer-mentesen.

Alberta Sertés
Alberta Ranchlands

Alberta tartomány szívében tenyésztik humánusan és természetes körülmények között a sertéseket. Az állatok nem kapnak növekedési hormonokat és antibiotikumokat. Dan és Victor a Majeau AG Entreprise tulajdonosai szállítják nekünk a jó minőségű sertéseket. A húsok és belsőségek emberi fogyasztásra alkalmasak, naponta frissen érkeznek, és nem tartalmaznak tartósítószereket.

IMÁDOTT ALAPANYAGAINK. MEGBÍZHATÓ PARTNEREINK

SZABADON TARTOTT BAROMFIK ÉS MÉLYALMOS TOJÁS

VADON ÉS FENNTARTHATÓAN FOGOTT HALAK

EGÉSZ GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK

KÖRNYÉKEN TERMESZTETT GYÓGYNÖVÉNYEK