Egész gyümölcsök és zöldségek

NAPONTA FRISSEN ÉRKEZNEK

Az ACANA környéken termelt gyümölcsökből, bogyósokból és zöldségekből készül, melyek frissen és egészben érkeznek az Okanagan-és a Fraser-völgyből, továbbá Alberta fekete, préri termőföldjeiről.

A friss gyümölcsök fontos vitaminokkal és védő tápanyagokkal látja el a kutya és a macska szervezetét biológiailag a legértékesebb formában. A friss zöldségek, például a tökfélék, rengeteg értékes, étrendi rostot tartalmaznak, melyek elősegítik az emésztőrendszer hatékony működését, és biztosítják azt a minimális szénhidrátmennyiséget, amely a tápszemcsék megformálásához és egyben tartásához szükséges.

Egész Gyümölcsök
Okanagan-völgy

A napsütötte Okanagan-völgy kertészeteiben terem a piros ízletes alma és a Bartlett körte. Colleen a Sunfresh Farmról, az egyik megbízható beszállítónk. A gyümölcsök naponta FRISSEN érkeznek, egészben és tartósítószer-mentesen.

Egész Zöldségek
Helyi termelők

Nobby, a Sudo Farmról, a tökfélék egyik megbízható termelője. A zöldségek naponta FRISSEN érkeznek a konyhánkba egészben (nem por formában!), és nem tartalmaznak tartósítószereket.Piros Ízletes Alma
Okanagan-völgy, Brit Columbia

Csendes-óceáni Bartlett Körte
Okanagan-völgy, Brit Columbia

Pézsmatök
Okanagan-völgy, Brit Columbia

Egész Úritök
Prérifarmok, Alberta

Egész Sárgarépa
Prérifarmok, Alberta

Egész Zöldségek
Fraser-völgy, Alberta

IMÁDOTT ALAPANYAGAINK. MEGBÍZHATÓ PARTNEREINK

HERITAGE VÖRÖS HÚSOK

SZABADON TARTOTT BAROMFIK ÉS MÉLYALMOS TOJÁS

VADON ÉS FENNTARTHATÓAN FOGOTT HALAK

KÖRNYÉKEN TERMESZTETT GYÓGYNÖVÉNYEK