Nincs kiszervezés

Díjnyertes termékek. Díjnyertes konyhánk.

Olyan szenvedéllyel gyártjuk a termékeinket, ahogyan imádjuk a kedvenceinket. Éppen ezért, saját magunk készítünk minden egyes ACANA terméket a díjnyertes konyhánkban már több mint negyed évszázada.

Az ACANA eledelek és jutalomfalatok a környék farmerei, rancserei és halászai által beszállított friss alapanyagokból készülnek. A gyártás minden folyamatát felügyeljük, onnantól kezdve hogy honnan származik az alapanyag, a főzésen és az élelmiszer-biztonságon keresztül a csomagolásig.

TUDTA, HOGY A LEGTÖBB PRÉMIUM MÁRKA MARKETING VÁLLALATOK TULAJDONÁBAN VAN?

Manapság, a legtöbb kisállateledel-márka marketingvállalatok kezében van, amelyek NEM készítenek termékeket, mivel NINCS saját gyáruk. Ehelyett, kiszervezik a gyártás teljes folyamatát egy harmadik, gyárral rendelkező cégnek, akik számos különféle márkát készítenek számtalan marketingvállalat számára Ez azt jelenti, hogy nem ők szerzik be az alapanyagokat, nem ők gyártják a termékeiket, kizárólag a marketingre és az eladásra koncentrálnak.

AZ ACANA EBBEN IS MÁS!

Mi készítjük a saját termékeinket a saját konyhánkban, a saját technológiával, az általunk vásárolt alapanyagokból. NEM gyártunk másnak kisállateledeleket! Amikor egy ACANA terméket választ, biztos lehet abban, hogy a kutya-vagy macskaeledelt mi készítettük valóban friss alapanyagokból, olyan gondossággal, mint az otthon készült ételt. Máshogyan el sem tudnánk képzelni, szerintünk Ön sem.

HONNAN TUDHATÓ A VALÓDI GYÁRTÓ?

Egyik márka sem hirdeti harsányan, hogy nem foglalkozik a gyártással! Ezért kizárólag a csomagoláson található információkból tudja a vásárló megállapítani, hogy a termék bérgyártott vagy sem.

Ha a zsákon az olvasható, hogy „gyártva xy részére” (made for; produced for) vagy „xy cég forgalmazza (distributed by), illetve „xy engedélyével forgalmazva” (distributed under licence by), akkor a terméket egy marketingvállalat készítette a csomagoláson gyártóként feltüntetett céggel. Azaz, a száraztápot a márkatulajdonos csak forgalmazza és a marketinggel kapcsolatos feladatot végzi, a gyártást pedig kiszervezte egy külsős cégnek.

Ha csomagoláson az olvasható, hogy a „xy gyártotta” (made by /produced by), akkor a márkatulajdonos és a gyártó is egy vállalkozás. Más szóval, ebben az esetben egy autentikus gyártóval van dolgunk, aki a saját termékét gyártja és forgalmazza

A Champion Petfoods LP az ACANA márka tulajdonosa, megalkotója és gyártója is egyben. Saját konyhánkban készítjük el a saját imádott termékeinket, ez a hitelességünk alapja; a vásárlóink tudják, honnan származik kedvencük tápláléka.