Szabadon tartott baromfi és mélyalmos tojás

NAPONTA FRISSEN ÉRKEZNEK

A környező farmokon tenyésztett szárnyasokat szabad tartású körülmények között tenyésztik, az állatok a vízhez és a takarmányhoz bármikor hozzáférhetnek.

Alberta tartományban bevezetett Animal Care Program elősegíti, hogy a farmon nevelt állatokat a megfelelő körülmények között tartsák. A baromfihúsok és a mélyalmos tojás emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a konyhánkba.

Szabadon tartott Csirke
Környező prérifarmok

A Cobb csirkéket a környező prérifarmokon szabadon tenyésztik. Az egyik megbízható partnerünk Aleida a Meko Farmról. A takarmány nincs hormonokkal dúsítva, a szárnyasok nem kapnak antibiotikumokat, a levágott állatok emberi fogyasztásra alkalmasak, a húsok naponta frissen érkeznek.

Szabadon tartott Pulyka
Környező prérifarmok

Megbízható farmerek tenyésztik a pulykákat a környező farmokon a napos Albertában, mint például Astrid Velthuis a Pine Park Pulykafarmról. A szárnyasok nem kapnak antibiotikumot és növekedési hormont, a pulykahús naponta frissen érkezik a konyhánkba tartósítószer-mentesen.

Szabadon tartott Kacsa
Aurora, Ontario

A Moulard kacsák szabadon mozoghatnak egész nap, kizárólag gabonát fogyasztanak és jó minőségű vizet isznak. A King Cole vállalat, Aurora, Ontario, megbízható beszállítója a kacsahúsnak és a kacsamájnak. Megőrizve értékes tápanyagaikat és ízletességüket, a húsok frissen érkeznek és emberi fogyasztásra alkalmasak.

Mélyalmos Tojás
Környező prérifarmok

A tojás talán a legtökéletesebb táplálék, tele van jól emészthető fehérjékkel és tápláló zsírokkal. Jason tanyájáról, Rosemary, Alberta, a mélyalmos tojás naponta frissen érkezik egészben, és nem por formában!

IMÁDOTT ALAPANYAGAINK. MEGBÍZHATÓ PARTNEREINK

HERITAGE VÖRÖS HÚSOK

VADON ÉS FENNTARTHATÓAN FOGOTT HALAK

EGÉSZ GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK

KÖRNYÉKEN TERMESZTETT GYÓGYNÖVÉNYEK