A WholePrey™ arányaiban

HÚSOK, BELSŐSÉGEK ÉS PORCOK AZ EGÉSZPRÉDA™ ARÁNYAIBAN

Az Anyatermészet végtelen bölcsességgel alkotta meg a kutya-és macskafélék étrendjét, a teljes tápanyagszükségletüket az elejtetett zsákmányállat tökéletesen kielégíti.

A természetben nincsenek szintetikus táplálék-kiegészítők, a farkasok és a vadmacskák a prédaállat elfogyasztásával az összes szükséges tápanyaghoz hozzájutottak: a húsok kiváló fehérjeforrások; a máj, a vese és a gyomor rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz; a csontok és a porcok biztosítják a kalciumot, a foszfor, a glükózamint és a kondroitint természetes formában.

A WholePrey™ termékeink lemásolják a természetes étrendet, hiszen a húsokat, belsőségeket, csontokat és porcokat olyan arányokban tartalmazza, hogy az összes szükséges tápanyag bejut a szervezetbe természetes formában. Éppen ezért nem használunk szintetikus aminosavakat, és csak a legszükségesebb vitaminokkal és ásványi anyagokkal egészítjük ki az alapanyagok, illetve az összetétel listáját.

SZUPERTÁPLÁLÉK KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK

A belsőségek valójában az összes szükséges tápanyagot tartalmazzák, amire a házi ragadozóinknak szüksége van: esszenciális vitaminok és ásványi anyagok, egészséges zsírok és létfontosságú aminosavak

A máj, a vese és a gyomor kiemelkedően tápanyagdús táplálékok. Nagy mennyiségben tartalmaznak B-vitaminokat, foszfort, vasat, rezet, magnéziumot és jódot, bőségesek zsírban oldódó A-, D-, E- és K-vitaminokban. A belsőségekben található fehérjék biológiai értéke magas, azaz nagyon jól emésztik a kutyák és a macskák.

AZ ACANA ELEDELEK KÖVETIK A TERMÉSZET 5 TÖRVÉNYÉT:

1. SOK HÚS ÉS BŐSÉGES FEHÉRJE

2. RENGETEG FRISS HÚS

3. FRISS HÚSOK PÁRATLAN VÁLASZTÉKA

4. A WHOLEPREY™ ARÁNYAIBAN

5. MÉRSÉKELT SZÉNHIDRÁT, ALACSONY GLIKÉMIÁS TERHELÉS