Biologically Appropriate

A húsalapú eledelek egy új osztálya, amely tükrözi az evolúciós étrendet

A szürke farkas az összes háziasított kutya őse. Minden fajta macska a keleti vadmacskától származik. A tenyésztői munkának köszönhetően több száz fajta kutya és macska él körülöttünk, melyek nem hasonlítanak a vadon élő ősökre, de a belső működésük nem változott.

Valójában, a kutyák és macskák emésztőrendszerének anatómiai felépítése megegyezik a vadon élő unokatestvérekével, ezért semmi meglepő sincs abban, hogy a tápanyag-szükségletük sem változott.

A Biologically Appropriate™ táplálás koncepciója egyszerű: tükröznie kell a természetes étrendben található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát.

Lemásolva az evolúciós étrendet, az ACANA tele van tápláló húsokkal, de hiányoznak belőle a magas glikémiás szénhidrátok, növényi fehérjék, szintetikus adalékanyagok, és minden más, ami nem része a ragadozók táplálékának.

Az Acana eledelek követik a természet 5 törvényét:

1. Sok hús és bőséges fehérje

A macska és a kutya a húsban és fehérjében gazdag táplálékot tudja hatékonyan feldolgozni. Ezért az ACANA akár 75 % húsból és készülhet – ez a mennyiség háromszorosa a hagyományos száraztápok gyártása során felhasznált mennyiségnek, azonkívül az ACANA egyáltalán nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat.

Tovább

2. Rengeteg friss hús

A felhasznált húsok közel fele FRISS vagy NYERS, ezért az ACANA az esszenciális tápanyagokat a legtáplálóbb formában tartalmazza, megőrizve azokat az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát.

Tovább

3. Friss húsok páratlan választéka

A természetben a ragadozó kutya-és macskafélék sokféle prédaállattal táplálkoztak, ezért az ACANA termékek is különféle húsokból készülnek: szabadon tartott baromfik, mélyalmos tojás, ridegen tartott kérődzők és vadon fogott halak.

Tovább

4. A WholePrey™ arányaiban

A Természetben a prédaállat biztosította a vadon élő kutya-és macskafélék összes tápanyagszükségletét. Az ACANA-ban található húsok, belsőségek és porcok aránya tükrözi a természetes étrendet, ezért radikálisan csökkenthető a szintetikus kiegészítők használata.

Tovább

5. Mérsékelt szénhidrát, alacsony glikémiás terhelés

A természetes étrend nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ha egyáltalán van benne. Ezért az ACANA eledelekben kevés szénhidrát található, azok is alacsony glikémiás gyümölcsök és zöldségek, és nem gyors szénhidrátok (kukorica, rizs, burgonya).

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem