Szabadon tartott baromfi és mélyalmos tojás

Naponta frissen érkeznek

A környező farmokon tenyésztett szárnyasokat szabad tartású körülmények között tenyésztik, az állatok a vízhez és a takarmányhoz bármikor hozzáférhetnek.

Alberta tartományban bevezetett Animal Care Program elősegíti, hogy a farmon nevelt állatokat a megfelelő körülmények között tartsák. A baromfihúsok és a mélyalmos tojás emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a konyhánkba.

Szabadon tartott Csirke
Környező prérifarmok

A Cobb csirkéket a környező prérifarmokon szabadon tenyésztik. Az egyik megbízható partnerünk Aleida a Meko Farmról. A takarmány nincs hormonokkal dúsítva, a szárnyasok nem kapnak antibiotikumokat, a levágott állatok emberi fogyasztásra alkalmasak, a húsok naponta frissen érkeznek.

Szabadon tartott Pulyka
Környező prérifarmok

Megbízható farmerek tenyésztik a pulykákat a környező farmokon a napos Albertában, mint például Astrid Velthuis a Pine Park Pulykafarmról. A szárnyasok nem kapnak antibiotikumot és növekedési hormont, a pulykahús naponta frissen érkezik a konyhánkba tartósítószer-mentesen.

Szabadon tartott Kacsa
Aurora, Ontario

A Moulard kacsák szabadon mozoghatnak egész nap, kizárólag gabonát fogyasztanak és jó minőségű vizet isznak. A King Cole vállalat, Aurora, Ontario, megbízható beszállítója a kacsahúsnak és a kacsamájnak. Megőrizve értékes tápanyagaikat és ízletességüket, a húsok frissen érkeznek és emberi fogyasztásra alkalmasak.

Mélyalmos Tojás
Környező prérifarmok

A tojás talán a legtökéletesebb táplálék, tele van jól emészthető fehérjékkel és tápláló zsírokkal. Jason tanyájáról, Rosemary, Alberta, a mélyalmos tojás naponta frissen érkezik egészben, és nem por formában!

 

Imádott alapanyagaink. megbízható partnereink

Heritage vörös húsok

A vörös húst adó állatokat a környező rancsokon tenyésztik Kanada érintetlen szívében. Kizárólag olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akikben megbízunk.

Tovább

Szabadon tartott baromfi és mélyalmos tojás

A környező farmokon tenyésztett szárnyasokat szabad tartású körülmények között tenyésztik, az állatok a vízhez és a takarmányhoz bármikor hozzáférhetnek.

Tovább

Vadon és fenntartható módon halászott halak

Kanada termékeny vizei híresek a fenntartható állományban élő, változatos halfajtákról. Ez a csodálatos természeti adottság teszi lehetővé a friss halak páratlan használatát, ezért egyik gyártó sem tudja lemásolni az ACANA termékeket.

Tovább

Egész gyümölcsök és zöldségek

Az ACANA környéken termelt gyümölcsökből, bogyósokból és zöldségekből készül, melyek frissen és egészben érkeznek az Okanagan-és a Fraser-völgyből, továbbá Alberta fekete, préri termőföldjeiről.

Tovább

Környéken termesztett gyógynövények

Brit Columbia és Saskatchewan tartomány egyes részei hagyományos gyógynövénytermő területek. Az ACANA termékekben található gyógynövények kizárólag Észak-Amerikából származnak, frissen vagy napon szárított formában érkeznek a konyhánkba.

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem