Heritage vörös húsok

Frissen érkeznek naponta

A vörös húst adó állatokat a környező rancsokon tenyésztik Kanada érintetlen szívében. Kizárólag olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akikben megbízunk.

Friss levegő, tiszta víz és a prérin termelt szemestakarmányok, a természet egyszerű receptjét követve tenyésztik a Suffolk bárányt, az Angus marhát, a Kanadai bölényt és az Alberta sertést. A húsok naponta frissen érkeznek tartósítószer-mentesen, megőrizve tápanyagaik integritását és természetes aromájukat.

Fekete Angus Marha
Alberta Ranchlands

Az állatokat hormonok és antibiotikumok használatát mellőze tenyésztik a környező rancsokon. Bern és Kristen, a Spring Creek Ranch tulajdonosai, ilyen megbízható partnereink. A természetes körülmények között tartott marhák húsa emberi fogyasztásra alkalmas, naponta frissen érkezik, és nem tartalmaz tartósítószereket.

Ridegen tartott Bölény
Alberta Ranchlands

A helyi állattenyésztők, mint Katelyn és Roger a Canadian Rangeland Bison rancsról, a bölényeket természetes körülmények között nevelik fel, például nem használnak növekedési hormonokat és antibiotikumokat. A bölényhús naponta frissen érkezik, emberi fogyasztásra alkalmas és tartósítószer-mentes, továbbá tele van értékes és sértetlen tápanyagokkal.

Alberta Bárány
Alberta Ranchlands

Vicky és Shayne helyi rancserek, a Shayne Horn of Tangle Ridge rancsról, tenyésztik a bárányokat természetes tartásban, hormonok és antibiotikumok etetése nélkül. Az emberi fogyasztásra alkalmas bárányhús naponta frissen érkezik tartósítószer-mentesen.

Alberta Sertés
Alberta Ranchlands

Alberta tartomány szívében tenyésztik humánusan és természetes körülmények között a sertéseket. Az állatok nem kapnak növekedési hormonokat és antibiotikumokat. Dan és Victor a Majeau AG Entreprise tulajdonosai szállítják nekünk a jó minőségű sertéseket. A húsok és belsőségek emberi fogyasztásra alkalmasak, naponta frissen érkeznek, és nem tartalmaznak tartósítószereket.

 

Imádott alapanyagaink. megbízható partnereink

Heritage vörös húsok

A vörös húst adó állatokat a környező rancsokon tenyésztik Kanada érintetlen szívében. Kizárólag olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akikben megbízunk.

Tovább

Szabadon tartott baromfi és mélyalmos tojás

A környező farmokon tenyésztett szárnyasokat szabad tartású körülmények között tenyésztik, az állatok a vízhez és a takarmányhoz bármikor hozzáférhetnek.

Tovább

Vadon és fenntartható módon halászott halak

Kanada termékeny vizei híresek a fenntartható állományban élő, változatos halfajtákról. Ez a csodálatos természeti adottság teszi lehetővé a friss halak páratlan használatát, ezért egyik gyártó sem tudja lemásolni az ACANA termékeket.

Tovább

Egész gyümölcsök és zöldségek

Az ACANA környéken termelt gyümölcsökből, bogyósokból és zöldségekből készül, melyek frissen és egészben érkeznek az Okanagan-és a Fraser-völgyből, továbbá Alberta fekete, préri termőföldjeiről.

Tovább

Környéken termesztett gyógynövények

Brit Columbia és Saskatchewan tartomány egyes részei hagyományos gyógynövénytermő területek. Az ACANA termékekben található gyógynövények kizárólag Észak-Amerikából származnak, frissen vagy napon szárított formában érkeznek a konyhánkba.

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem