1. Sok hús és bőséges fehérje

Az Acana akár 75% húsból is készülhet

A kutya és a macska nemhogy képesek megenni őseik táplálékát, de a kiváló kondícióhoz szükségük is van rá.

Hasonlóan a vadon élő rokonokhoz, a háziasított kutya és macska éles fogakkal van felszerelve, emésztőrendszerük rövid, amely az állati fehérjéket és zsírokat hatékonyan tudja metabolizálni.

A nagy mennyiségben felhasznált húsok (akár 75 %) miatt, az ACANA fehérjetartalmának több mint 95 %-a állati eredetű, az evolúció során kialakult étrendhez illeszkedve. SEMMI kukoricasikér, szójaizolátum, burgonya-vagy borsófehérje!

Az Acana eledelek követik a természet 5 törvényét:

1. Sok hús és bőséges fehérje

A macska és a kutya a húsban és fehérjében gazdag táplálékot tudja hatékonyan feldolgozni. Ezért az ACANA akár 75 % húsból és készülhet – ez a mennyiség háromszorosa a hagyományos száraztápok gyártása során felhasznált mennyiségnek, azonkívül az ACANA egyáltalán nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat.

Tovább

2. Rengeteg friss hús

A felhasznált húsok közel fele FRISS vagy NYERS, ezért az ACANA az esszenciális tápanyagokat a legtáplálóbb formában tartalmazza, megőrizve azokat az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát.

Tovább

3. Friss húsok páratlan választéka

A természetben a ragadozó kutya-és macskafélék sokféle prédaállattal táplálkoztak, ezért az ACANA termékek is különféle húsokból készülnek: szabadon tartott baromfik, mélyalmos tojás, ridegen tartott kérődzők és vadon fogott halak.

Tovább

4. A WholePrey™ arányaiban

A Természetben a prédaállat biztosította a vadon élő kutya-és macskafélék összes tápanyagszükségletét. Az ACANA-ban található húsok, belsőségek és porcok aránya tükrözi a természetes étrendet, ezért radikálisan csökkenthető a szintetikus kiegészítők használata.

Tovább

5. Mérsékelt szénhidrát, alacsony glikémiás terhelés

A természetes étrend nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ha egyáltalán van benne. Ezért az ACANA eledelekben kevés szénhidrát található, azok is alacsony glikémiás gyümölcsök és zöldségek, és nem gyors szénhidrátok (kukorica, rizs, burgonya).

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem