Rengeteg friss hús

Az állati alapanyagok fele friss vagy nyers

Szerintünk, kisebb feldolgozottsági szint egyenlő jobb minőségű alapanyag. Ezért az általunk felhasznált állati alapanyagok 50 százaléka friss vagy nyers egyes termékek esetében. A friss húsok megőrzik értékes tápanyagaik integritását, azonkívül természetes az íz-és illatanyagaikat.

AMIKOR AZT MONDJUK FRISS, AZ VALÓBAN AZ!

A friss húsok esetében az egyetlen tartósítási eljárás a hűtés. A nyers alapanyagokat a főszezonban gyorsfagyasztják, bezárva a természetes tulajdonságait. Azért, hogy megőrizzük a friss alapanyagok kedvező tulajdonságait, kis adagokban dolgozzuk fel alacsony hőmérsékleten (90 °C).

A friss húsokban a fehérjék, a zsírok, a vitaminok és az ásványi anyagok a legértékesebb formájukban találhatók meg. Az összes általunk felhasznált állati alapanyag emberi fogyasztásra alkalmas.

Az Acana eledelek követik a természet 5 törvényét:

1. Sok hús és bőséges fehérje

A macska és a kutya a húsban és fehérjében gazdag táplálékot tudja hatékonyan feldolgozni. Ezért az ACANA akár 75 % húsból és készülhet – ez a mennyiség háromszorosa a hagyományos száraztápok gyártása során felhasznált mennyiségnek, azonkívül az ACANA egyáltalán nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat.

Tovább

2. Rengeteg friss hús

A felhasznált húsok közel fele FRISS vagy NYERS, ezért az ACANA az esszenciális tápanyagokat a legtáplálóbb formában tartalmazza, megőrizve azokat az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát.

Tovább

3. Friss húsok páratlan választéka

A természetben a ragadozó kutya-és macskafélék sokféle prédaállattal táplálkoztak, ezért az ACANA termékek is különféle húsokból készülnek: szabadon tartott baromfik, mélyalmos tojás, ridegen tartott kérődzők és vadon fogott halak.

Tovább

4. A WholePrey™ arányaiban

A Természetben a prédaállat biztosította a vadon élő kutya-és macskafélék összes tápanyagszükségletét. Az ACANA-ban található húsok, belsőségek és porcok aránya tükrözi a természetes étrendet, ezért radikálisan csökkenthető a szintetikus kiegészítők használata.

Tovább

5. Mérsékelt szénhidrát, alacsony glikémiás terhelés

A természetes étrend nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ha egyáltalán van benne. Ezért az ACANA eledelekben kevés szénhidrát található, azok is alacsony glikémiás gyümölcsök és zöldségek, és nem gyors szénhidrátok (kukorica, rizs, burgonya).

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem