ORIJEN Original | biologically apropriate

100 % csirke, pulyka, baromfibelsőségek és ördöghal. Az alapanyagok nyersen érkeznek a környező farmokról és az Atlanti-óceánból.

Az ördöghalakat egészben, a baromfikat tápláló arányokban használjuk fel: a hús és belsőségek mellett az emészthető csontokat és porcokat sem hagyjuk ki, hiszen a tápanyagok legjobb forrásai.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a húsok és belsőségek megőrzik eredeti tulajdonságaik jelentős részét.

Nulla szénhidrát, eredeti illatok és ízek, jó érzéssel jutalmazhatod a kutyád.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 830 Ft 43 059 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Six Fish | biologically apropriate

100 % nyers halból készült, egy valódi tápanyagbomba, a heringet, a lepényhalat, a rock sole-t, a sziklahalat, a makrélát és a tőkehalat vadon fogják az Atlanti-óceánból.

A 6 különféle halat a WholePrey koncepciónak megfelelően egészben használjuk fel, ezért szinte minden tápanyagot tartalmaz, amit az óceán biztosíthat.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a tengeri halak megőrzik természetes táp-és illatanyagaik jelentős részét.

Kizárólag a friss hal lehet az alternatívája, halimádó kutyusoknak kötelező!

Részletes termékoldal >

1 zsák 2 460 Ft 57 882 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Regional Red | biologically apropriate

Kecske, vaddisznó, bárány és marha, a csábítóan vörös húsok keverékéből megalkottunk egy ízletes és egészséges jutalomfalatot.
100 % vörös húsokból, többféle májból, veséből és bendőből készítettük.

A vörös húsok és belsőségek a legfontosabb tápanyagok természetes forrásai. Az illatok és ízek ellenállhatatlan keverékét döntően a többféle máj garantálja.

A húsok és belsőségek nyersen érkeznek, majd a kíméletes fagyasztva szárítás következik, ezért megőrzik természetes tulajdonságaik jelentős részét.

Az ORIJEN jutalomfalat a nyers hús egyetlen alternatívája. Vigyázat, a kutyád függővé válhat!

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 830 Ft 43 059 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Tundra | biologically apropriate

Lemásoltuk a végtelen tundrán portyázó ragadozók változatos étrendjét, ezért a legizgalmasabb jutalomfalatunk nem mindennapi húsokból készült.

100 % kecske, gímszarvas, vaddisznó, kacsa, bárány és makréla. A húsok, a hal és a különféle belsőségek számtalan tápanyag és illat természetes forrásai.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a nyers állati alapanyagok megőrzik eredeti tulajdonságaik jelentős részét.

Nem sok különlegesebb falattal jutalmazhatsz, a kutyád imádni fogja a Tundra őrülten vad illatait!

Részletes termékoldal >

1 zsák 2 320 Ft 54 588 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Wild-Roaming Boar | biologically apropriate

Ha eddig jól viselkedett a kutyád, ezután garantáljuk nem fog!

100 % vaddisznóhúsból, májból és veséből. Az alapanyagok nyersen érkeznek a környező farmokról, ahol az állatokat szabad tartásban tenyésztik.

A hús, a máj és a vese számtalan alapvető tápanyag természetes forrásai. A vad illatok és ízek csábító összhangját a kiváló minőségű állati alapanyagok garantálják.

Semmi mesterséges tartósítószer, kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, ezért a vaddisznó megőrzi természetes tulajdonságainak jelentős részét. A nyers hús tökéletes alternatívája.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 880 Ft 44 235 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Grass-Fed Lamb | biologically apropriate

Az illata és a zamata annyira más, hogy kizárólag fagyasztva szárítással tudjuk megőrizni a bárányhús élvezeti értékét.

100 % bárányhúsból, májból és bendőből készítettük, melyek nyersen érkeznek. A húsok és belsőségek számtalan tápanyag természetes forrásai.
Az illatok és ízek ellenállhatatlan keverékét kizárólag a prémium állati alapanyagok garantálják.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a bárány megőrzi természetes tulajdonságai jelentős részét.
Imádni fogod a jutalmazást, és ne sajnáld a kutyádtól, Ő is csak egyszer él!


Részletes termékoldal >

1 zsák 1 830 Ft 43 059 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Ranch-Raised Beef | biologically apropriate

A Kentucky rancsain szabadon nevelt marhák húsa tápanyagdús és zamatos. A tartási körülmények miatt az állatokat kevesebb stressz éri, ez jótékonyan hat a hús minőségére

100 % marhahúsból, májból és bendőből készíttettük ezt az egyfehérjés jutalomfalatot.

A marhahús és marhabelsőségek az esszenciális tápanyagok legjobb forrásai. Az illatok és ízek ellenállhatatlan keverékét kizárólag a minőségi állati összetevők garantálják.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a marha megőrzi természetes tulajdonságai jelentős részét.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 830 Ft 43 059 Ft/kg
Kiszerelések:

ORIJEN Free-Run Duck | biologically apropriate

A vörös tónusú kacsahúsból és ízletes májból alkottunk egy különleges egyfehérjés jutalomfalatot, mely allergiagyanú esetén is kiváló megoldás.

100 % kacsahús és tápanyagdús kacsamáj nyersen érkeznek a környező farmokról.

A húsok és belsőségek szinte az összes alapvető tápanyag természetes forrásai. Az illatok és ízek ellenállhatatlan keverékét kizárólag a prémium szárnyas összetevők garantálják.

Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, ezért a kacsa megőrzi természetes tulajdonságai jelentős részét, és egy ellenállhatatlan csemege a végeredmény, vágyni fog rá a kutyád!

Részletes termékoldal >

1 zsák 2 160 Ft 50 824 Ft/kg
Kiszerelések:
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem