ACANA Grass-Fed Lamb | biologically apropriate

Az ACANA Fűvel táplált Bárány egyféle, könnyen emészthető állati fehérjét tartalmaz. Tele van értékes tápanyagokkal és természetes ízekkel, az evolúciós szükségleteinek megfelelően jutalmazhatod a kutyád.

A Kentucky rancsairól származó bárányhúst és báránymájat red delicious almával tesszük ellenállhatatlanná. Az összes alapanyag nyersen érkezik, majd a fagyasztva szárítás után egy tápanyagdús és ízletes csemege a végeredmény.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 550 Ft 44 286 Ft/kg
Kiszerelések:

ACANA Free-Run Duck | biologically apropriate

Az ACANA Szabadon tartott Kacsa kizárólag egyféle állati fehérjét és zsírt tartalmaz. Rendkívül tápanyagdús és tele van természetes illatokkal, a kutyád biológiai szükségletei szerint jutalmazhatod.

A víziszárnyasokat szabad tartásban tenyésztik Kentucky farmjain. A kacsahúshoz és kacsamájhoz tökéletesen illeszkedik az illatos Bartlett körte. Az alapanyagok nyersen érkeznek, majd fagyasztva szárítjuk őket és kész a mennyei jutalomfalat.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 550 Ft 44 286 Ft/kg
Kiszerelések:

ACANA Yorkshire Pork | biologically apropriate

Az ACANA Yorkshire Sertés kizárólag egyféle, kiválóan emészthető állati fehérjét és zsírt tartalmaz, ezért a kutyád a biológiai szükségleteinek megfelelően jutalmazhatod.

Az állatokat etikusan tenyésztik Kentucky farmjain. A nyers Yorkshire sertéshúst-és májat a környéken termelt étrendi rostokban gazdag pézsmatökkel árnyaljuk, majd a kíméletes fagyasztva szárítás következik és kapunk egy illat-és ízbombát.

Részletes termékoldal >

1 zsák 1 550 Ft 44 286 Ft/kg
Kiszerelések:
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem