ACANA-ORIJEN Házhozszállítás

ACANA-ORIJEN Házhozszállítás macska

TERMÉKVÁLASZTÓ
Háziállat
Állat kora
Állat termete
Márka
Gabonamentes
Csirkefehérje-mentes
Akciós termékek
 
ORIJEN szárazeledel
ORIJEN FD eledel
ORIJEN FD jutalomfalat
ACANA Classic
ACANA Heritage
ACANA Regionals
ACANA Singles
ACANA Singles jutalomfalat
KERESÉS
HÍRLEVÉL
ORIJEN Cat & Kitten

ORIJEN Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

Biologically AppropriateTM macskaeledel, bármely fajtának az összes életszakaszban javasolt. 85 % húst használunk fel: szabadon tartott csirke, pulyka, mélyalmos tojás és Csendes-óceánból fogott halak. A bőséges fehérje és a mérsékelt szénhidrát tökéletesen illeszkedik a macska biológiai szükségleteihez. A húsok kétharmada friss vagy nyers, egyharmada kíméletesen dehidratált. A WholePreyTM arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz az ORIJEN, ezért szinte az összes tápanyag természetes formában jut a macska szervezetébe. A tápszemcséket fagyasztva szárított csirke-és pulykamájjal vadítottuk meg az ínyenc cicák érdekében. 

1 zsák
1 750 Ft
- 5 147 Ft/kg
1 zsák
8 200 Ft
- 4 556 Ft/kg
1 zsák
16 100 Ft
- 2 981 Ft/kg
1 zsák
41 400 Ft
- 2 435 Ft/kg
2 zsák
38 300 Ft
- 2 253 Ft/kg
3 zsák
36 500 Ft
- 2 147 Ft/kg
4 zsák
34 900 Ft
- 2 053 Ft/kg
ORIJEN 6 Fish Cat & Kitten

ORIJEN 6 Fish Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

Biologically AppropriateTM halas macskaeledel, bármely fajtának az összes életszakaszban ajánlott. A gyártás során 85 % Csendes-óceánból fogott halat használunk fel. A páratlan választék a következő: szardínia, tőkehal, makréla, lepényhal, sziklahal és sole. A halak kétharmada frissen vagy nyersen kerül a termékbe. A rengeteg fehérje és az alacsony szénhidrát illeszkedik a ragadozó macska biológiai és evolúciós szükségleteihez. A WholePreyTM arányainak megfelelően egész halakat használunk fel, ezért a cica szinte az összes tápanyagot természetes formában kapja meg. A tökéletesség kedvéért tőkehalmájat fagyasztva szárítottunk, és ezzel a különleges csemegével vontuk be a tápszemcséket.

1 zsák
1 800 Ft
- 5 294 Ft/kg
1 zsák
8 950 Ft
- 4 972 Ft/kg
1 zsák
17 900 Ft
- 3 315 Ft/kg
ORIJEN Regional Red Cat & Kitten

ORIJEN Regional Red Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
Biologically AppropriateTM vörös húsos macskaeledel, bármely fajtának az összes életszakaszban ajánlott. 85 % vörös húst és halat főzünk meg, a felsorolás magáért beszél: Angus marha, vaddisznó, préribölény, Romney bárány, Yorkshire sertés és Csendes-óceánból fogott szardínia. A húsok kétharmada friss vagy nyers, egyharmada kíméletesen dehidratált. A ragadozó macskafélék az egész zsákmányállatot elfogyasztották, ezért a húsok mellett belsőségeket és porcokat is felhasználunk, így szinte az összes tápanyag természetes. A válogatós cicusok miatt marha-és báránybelsőségeket fagyasztva szárítottunk, majd az illatos csemegével bevontuk a tápszemcséket.
1 zsák
9 990 Ft
- 5 550 Ft/kg
1 zsák
19 600 Ft
- 3 630 Ft/kg
ORIJEN Tundra Cat & Kitten

ORIJEN Tundra Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
AKCIÓS KISZERELÉS: 1.8 kg, szavatosság: 2018.12., 5.4 kg, szavatosság: 2018.12.
Biologically AppropriateTM high-end macskaeledel, bármely fajtának az összes életszakaszban javasolt. Nagyon különleges állatokat dolgoztunk fel azért, hogy megalkossuk a kategória csúcsát: kecske, vaddisznó, gímszarvas, sarkvidéki szajbling, pisztráng, szardínia, kacsa és birka. A 85 % felhasznált hús kétharmada friss vagy nyers, a maradék egyharmad kíméletesen dehidratált. A bőséges és többféle forrásból származó fehérje, továbbá az alacsony szénhidrát illeszkedik a macska biológiai szükségleteihez. A természetben a ragadozó az egész zsákmányállatot elfogyasztotta, ezért az ORIJEN a húsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz a WholePreyTM arányaiban. 
1 zsák
10 450 Ft 7 320 Ft (-30%)
- 4 067 Ft/kg
1 zsák
21 500 Ft 15 000 Ft (-30%)
- 2 778 Ft/kg
ORIJEN Fit & Trim Cat
Javasolt életkor: felnőtt,idős
Javasolt méret: minden méret
AKCIÓS KISZERELÉS: 5.4 kg, szavatosság: 2018.09.

Biologically AppropriateTM macskaeledel, bármely fajta túlsúlyos állatnak felnőtt és idős korban javasolt. Az alapanyagok 85 százaléka hús: csirke, pulyka, mélyalmos tojás, vad hering, vad makréla, vad lepényhal és vad tőkehal. A 44 % fehérje biztosítja, hogy a fogyókúra során az izomtömeg megmaradjon, továbbá a nagyon alacsony szénhidrát hatékonyabbá teszi a diétát. A húsok kétharmada friss vagy nyers, egyharmaduk kíméletesen dehidratált. A WholePreyTM arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket is felhasználunk, továbbá a halakat egészben főzzük meg, ezért szinte az összes tápanyag természetes formában jut a szervezetbe. Fagyasztott csirke-és pulykamájjal tettük csábítóvá és még élvezhetőbbé a terméket.

1 zsák
8 500 Ft
- 4 722 Ft/kg
1 zsák
17 100 Ft 11 970 Ft (-30%)
- 2 217 Ft/kg
ORIJEN 6 Fish Cat jutalomfalat
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

Biologically AppropriateTM halas macskaeledel, bármely fajtának az összes életszakaszban ajánlott. A gyártás során 85 % Csendes-óceánból fogott halat használunk fel. A páratlan választék a következő: szardínia, tőkehal, makréla, lepényhal, sziklahal és sole. A halak kétharmada frissen vagy nyersen kerül a termékbe. A rengeteg fehérje és az alacsony szénhidrát illeszkedik a ragadozó macska biológiai és evolúciós szükségleteihez. Az EgészPréda arányainak megfelelően egész halakat használunk fel, ezért a cica szinte az összes tápanyagot természetes formában kapja meg. A tökéletesség kedvéért tőkehalmájat fagyasztva szárítottunk, és ezzel a különleges csemegével vontuk be a tápszemcséket.

1 zsák
1 900 Ft
- 54 286 Ft/kg
ORIJEN Red Cat jutalomfalat
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
100 % marha, bárány vaddisznó és sertés, 0 % szénhidrát. A húsok és májak naponta frissen vagy nyersen érkeznek, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk őket. A jutalomfalat rendkívül bőséges tápanyagokban, mivel a friss hús mellett belsőségeket és porcokat tartalmaz a WholePreyTM arányaiban. Semmi magas hőmérsékletű főzés vagy tartósítószer, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, vörös húsos jutalomfalat az eredmény.
1 zsák
1 500 Ft
- 42 857 Ft/kg
ACANA Wild Prairie Cat & Kitten

ACANA Wild Prairie Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
A hatalmas kiterjedésű termékeny préri és a halban bővelkedő tavak ösztönöztek minket a különleges alapanyagokból készült ACANA Wild Prairie megalkotására.A szabadon tartott csirke és pulyka, továbbá a mélyalmos tojás a környező farmokról érkezik, a vadon fogott halak a hideg északi tavakból származnak. A baromfik, a tojás, a süllő és a pisztráng naponta frissen érkeznek az EgészPréda arányaiban, ezért a tápanyagaik megőrzik biológiai értéküket. Az alacsony szénhidráttartalmú és fehérjékben bőséges ACANA Wild Prairie támogatja az összes fajtájú macska tökéletes kondícióját bármely életszakaszban.
1 zsák
1 500 Ft
- 4 412 Ft/kg
1 zsák
6 300 Ft
- 3 500 Ft/kg
1 zsák
12 750 Ft
- 2 361 Ft/kg
ORIJEN Tundra Cat jutalomfalat
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
100 % kecske, vaddisznó, gímszarvas és sarkvidéki szajbling. A húsok és májak naponta frissen vagy nyersen érkeznek, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk őket. A jutalomfalatok rendkívül bőségesek tápanyagokban, mivel a friss hús mellett belsőségeket és porcokat tartalmaznak a WholePreyTM arányaiban. Semmi magas hőmérsékletű főzés vagy tartósítószer, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, különleges csemege az eredmény.
1 zsák
1 950 Ft
- 55 714 Ft/kg
ACANA Pacifica Cat & Kitten

ACANA Pacifica Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
A Csendes-óceánban élő bőséges és változatos halállomány lehetőséget adott nekünk arra, hogy létrehozzuk az ACANA Pacifica terméket. A halakat vadon és fenntartható módszerrel fogják Vancouver-sziget északi partjainál.Sokféle és nagy mennyiségű halat főzünk meg: hering, szardínia, lepényhal, tőkehal és sziklahal. A halak FRISSEN és EGÉSZBEN érkeznek naponta, megőrizve értékes tápanyagaik integritását. Az alacsony szénhidráttartalmú és halfehérjékben gazdag ACANA Pacifica biztosítja az összes fajtájú macska tökéletes kondícióját bármely életszakaszban. 
1 zsák
1 500 Ft
- 4 412 Ft/kg
1 zsák
7 100 Ft
- 3 944 Ft/kg
1 zsák
14 300 Ft
- 2 648 Ft/kg
ACANA Grasslands Cat & Kitten

ACANA Grasslands Cat & Kitten

Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

Abszolút csúcstermék! Minden lényeges fehérjeforrás benne van, amivel a ragadozó ős a természetben táplálkozhatott: vörös hús, hal, szárnyas és a kihagyhatatlan tojás. Azaz, kanadai bárányhús, csuka, kacsa-és pulykahús és tojás. Etetése esetén a felnőtt és kölyökmacska szervezete a legváltozatosabb aminosav-választékhoz jut hozzá a megfelelő mennyiségben. Ezen kívül kék áfonya, tőzegáfonya és körte, továbbá hosszú láncú DHS és EPS zsírsavak. Az összes macskafajta tápanyagszükségletét kielégíti minden életszakaszban; az életkor változásával kizárólag csak napi adagokat, azaz a naponta bevitt kalóriamennyiséget kell változtatni az etetési táblázat útmutatásai alapján.

1 zsák
7 300 Ft
- 4 056 Ft/kg
1 zsák
15 700 Ft
- 2 907 Ft/kg
ORIJEN Lamb Cat jutalomfalat
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

Egyféle fehérjeforrás- 100 % Romney bárány naponta frissen (hűtve, semmi tartósítószer) vagy nyersen (gyorsfagyasztva, semmi tartósítószer) érkezik a konyhánkba, ahol azonnal lefagyasztjuk, majd fagyasztva szárítjuk. A bárányt a WholePreyTM arányaiban dolgozzuk fel, ezért a hús mellett májat, bendőt és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét. Semmi magas hőmérsékletű főzés vagy tartósítószer, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, ízletes jutalomfalat az eredmény.

1 zsák
1 800 Ft
- 51 429 Ft/kg
ACANA Ranchlands Cat & Kitten
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret
Kanada Alberta tartományában számtalan hatalmas alapterületű rancs található, ahol sokféle vörös húst adó állatot tenyésztenek rideg tartásban. Az EgészPréda arányaiban érkező friss Angus marhahúst, a fűvel táplált bárányt, a Yorkshire sertést és a préribölényt kiegészítjük északi vad süllővel a tökéletes ízharmónia érdekében. Az alacsony szénhidráttartalmú és fehérjékben bőséges ACANA Ranchlands jelentősen hozzájárul bármely fajtájú macska kiváló kondíciójához az összes életszakaszban. 
1 zsák
8 100 Ft
- 4 500 Ft/kg
1 zsák
17 300 Ft
- 3 204 Ft/kg
ORIJEN Wild Boar Cat jutalomfalat
Javasolt életkor: minden korban
Javasolt méret: minden méret

100 % természetes körülmények között tenyésztett vaddisznó és sertés frissen (hűtve, semmi tartósítószer) érkezik, azonnal gyorsfagyasztjuk, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk. A vaddisznót és a sertést a WholePreyTM arányaiban dolgozzuk fel, ezért a húsok mellett belsőségeket és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét. Semmi magas hőmérsékletű főzés vagy tartósítószer, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy ízbomba az eredmény.

1 zsák
1 800 Ft
- 51 429 Ft/kg
2010 Acana Magyarország Kft - A kanadai Champion Petfoods LP. termékeinek kizárólagos magyaroszági forgalmazója. Minden jog fenntartva