SZÁLLÍTÁS

Az ACANA Magyarország Kft a három szerződött partnere (továbbiakban területi képviselő) segítségével szállítja ki a megrendelt termékeket az ország egész területén. A területi képviselő neve, telefonszáma és e-mailcíme a rendelés leadása után Önnek küldött visszaigazoló e-mailben szerepel.

A számlát a területi képviselőink saját maguk nevében állítják ki. A szállítást szintén saját maguk, és kisebb részben futárcég segítségével végzik. Minden esetben értesítik a vásárlót e-mailben vagy telefonon, hogy milyen módon jut el az megrendelt áru a címzettig.

Az ACANA Magyarország Kft, a rendeléstől a kiszállításig, a szállítási folyamat egészére teljes felelőséget vállal.

A szállítás költsége:

10 001 Ft felett - INGYENES

5 001-10 000 Ft-ig - 990 Ft.

5000 Ft-ig - 1 490 Ft.

A kiszállítás menete és időpontja

A rendelés leadás követően a területi képviselő hamarosan keresni fogja e-mailben vagy telefonon, hogy megbeszélje a szállítással kapcsolatos részleteket. A rendelés leadása előtt bármilyen kérést a megjegyzés rovatba kell beírni. A rendelés leadása után pedig a visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeken (telefonszám és e-mailcím) lehet a területi képviselővel felvenni a kapcsolatot.

Legvégső esetben, ha semmi nem működik, akkor az acana@acana.hu e-mailcímen vagy a +36-30-688-38-49 telefonszámon jelezheti a kérését vagy a problémáját.

 

 Területi képviselők és területek:

ACANA Dog & Cat Kft. Tel.: +36-30-941-01-15

Budapest, Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye és Tolna megye.

ACANA Észak-Magyarország Kft. Tel.: +36-30-416-84-10

Fejér megye, Győr-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Vas megye, Veszprém Megye és Zala megye.

Businé Berkes Andrea (EV.) Tel.: +36-30-963-43-74

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú megye, Heves megye és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.

Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem