Kiszerelések

340 g / 1,8 kg és 5.4 kg

imagemap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pacifica

Összes fajta részére bármely életszakaszban

A Csendes-óceánban élő bőséges és változatos halállomány lehetőséget adott nekünk arra, hogy létrehozzuk az ACANA Pacifica terméket. A halakat vadon és fenntartható módszerrel fogják Vancouver-sziget északi partjainál.

Sokféle és nagy mennyiségű halat főzünk meg: hering, szardínia, lepényhal, tőkehal és sziklahal. A halak FRISSEN és EGÉSZBEN érkeznek naponta, megőrizve értékes tápanyagaik integritását.

Az alacsony szénhidráttartalmú és halfehérjékben gazdag ACANA Pacifica biztosítja az összes fajtájú macska tökéletes kondícióját bármely életszakaszban. Érdemes átolvasnod az összetétel listáját!

Wholepray

A természetben az egész prédaállat
hiánytalanul kielégítette a ragadozó
kutya összes tápanyagszükségletét

Katalógus

Húsmatek - Minden a húsról

Mennyi hal?

Az ACANA Pacifica nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 75 %-a hal.

Mennyi friss hal?

A halak egyik fele (1/2) FRISS és EGÉSZ, a másik fele szárított. A felhasznált állati alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak.

Hányféle friss hal?

Az ACANA Pacifica ötféle vadon fogott halból készül, a WholePrey ™ arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz.

  1. Csendes-óceáni hering – frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.
  2. Csendes-óceáni szardínia – frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.
  3. Nyílfogú lepényhal – frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.
  4. Ezüst tőkehal – frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.
  5. Vöröscsíkos sziklahal – frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.

Csak 5 kiegészítő

Az ACANA Pacifica egész halakból készül, ezért a húsok mellet belsőségeket és porcokat is tartalmaz, megfelelve az EgészPréda táplálási koncepciónak. Így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a macska, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.

Kanada legjobb és legfrissebb összetevői

Az ACANA Pacifica párját ritkítóan sokféle halból készült, melyeket a Csendes-óceánból fogtak. Kizárólag megbízható halászoktól vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. A halak emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen és egészben érkeznek a díjnyertes NorthStar® konyhánkba.

Összetétel

Friss egész csendes-óceáni hering (16%), friss egész csendes-óceáni szardínia (13%), friss egész nyílfogú lepényhal (8%), dehidratált egész hering (8%), dehidratált csendes-óceáni tőkehal (8%), dehidratált csendes- óceáni sárga tőkehal (8%), egész zöldborsó, egész vöröslencse, egész csicseriborsó, egész zöldlencse, sávos tőkehal olaj (6%), friss egész ezüst tőkehal (4%), friss egész vöröscsíkos sziklahal (4%), egész tarkabab, egész sárgaborsó, hidegen sajtolt napraforgóolaj, napon szárított lucerna, szárított barnamoszat, friss spárgatök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss fodorkel, friss spenót, friss mustárlevél, friss tarlórépalevél, friss sárgarépa, friss alma (red delicious fajta), friss bartlett körte, fagyasztva szárított tőkehalmáj (0,1%), friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, őszbogáncs, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.


KIEGÉSZÍTŐK: E-vitamin, K-vitamin, kolin, cink-kelát és réz-kelát.

Természetes módon, kevert tokoferolokkal (E-vitamin) és rozmaringolajjal tartósítva. Probiotikum: Enterococcus faecium.

Ragadozóknak tervezve

A Biologically Appropriate TM termékeinket a macskák anatómiai felépítéséhez illesztve fejlesztettük ki, ezért az analitikai összetevők tükrözik a természetes étrendben található tápanyagok arányait: bőséges fehérje és zsír, mérsékelt mennyiségű szénhidrát.

Analitikai összetevők

Nyersfehérje (min.) 37 %
Nyerszsír (min.) 20 %
Szénhidrát (NFE.) 22,5 %
Nyersrost (max.) 3 %
Nedvesség (max.) 10 %
Nyershamu (max.) 7,5 %
Kalcium (min.) 1,5 %
Foszfor (min.) 1,1 %
Omega 6 (min.) 2,0 %
Omega 3 (min.) 2,2 %
DHS (min.) 1,0 %
EPS (min.) 0,8 %
Taurin (min.) 0,15 %

Vitaminok és ásványi anyagok

Vitaminok

A-vitamin 30 000 NE/kg
D3-vitamin 3 000 NE/kg
E-vitamin 150 NE/kg
B1-vitamin (tiamin) 20 mg/kg
B2-vitamin (riboflavin) 20 mg/kg
B3-vitamin (niacin) 100 mg/kg
B5-vitamin (pantoténsav) 15 mg/kg
B6-vitamin (piridoxin) 15 mg/kg
K-vitamin 1,50 mg/kg
B12-vitamin 0,20 mg/kg
Folsav 2,00 mg/kg
Kolin 3 000 mg/kg

Ásványi anyagok

Nátrium 0,50 %
Klorid 0,80 %
Kálium 0,84 %
Magnézium 0,10 %
Vas 105 mg/kg
Cink 150 mg/kg
Réz 23 mg/kg
Mangán 12 mg/kg
Jód 2,80 mg/kg
Szelén 1,00 mg/kg

Aminosavak

Lizin 2,86 %
Treonin 1,59 %
Metionin 1,00 %
Izoleucin 1,56 %
Leucin 2,77 %
Valin 1,85 %
Arginin 2,53 %
Fenil-alanin 1,57 %
Hisztidin 0,81 %
Triptofán 0,42 %
Cisztin 0,36 %

Gyógynövények

Cikóriagyökér 400 mg/kg
Kurkumagyökér 100 mg/kg
Máriatövis 100 mg/kg
Bojtorjángyökér 100 mg/kg
Levendula 100 mg/kg
Orvosi ziliz gyökér 100 mg/kg
Csipkebogyó 100 mg/kg

A macskád egyedi

Az ACANA Pacifica bármely fajta macskának megfelelő minden életszakaszban. Hasonlóan hozzád, a macskádnak is a rá jellemző kalóriamennyiségre van szüksége, melyet számos tényező befolyásolhat, például környezet, kor, szőrzet típusa stb.

Az alábbi táblázat kiinduló mennyiségeket tartalmaz, amelyeket lehet módosítani az ideális testsúly és a tökéletes kondíció fenntartása érdekében. Azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizd a macskád súlyát, és ha szükséges, változtass a mennyiségen. Napi kétszeri etetést javaslunk, friss és tiszta víz biztosítása folyamatosan szükséges.


A napi adagok kiméréséhez használj 250 ml űrtartalmú poharat, amelybe 120 gramm eledel fér. Szárazon vagy enyhén nedvesen is adhatod a macskának. A minőség megőrzése érdekében, a zsákot gondosan zárd vissza, száraz és hűvös helyen tárold.

Kalóriatartalom-és megoszlás

Összehasonlítva a hagyományos száraztápokkal, az ACANA több kalóriát biztosít fehérjékből és zsírokból, mint szénhidrátokból, a makrotápanyagok így ideális arányban látják el a szervezetet energiával, a macska folyamatosan csúcsformában lesz.

ME (számított metabolikus energiatartalom) = 4 080 kcal/kg, vagy 490 kcal per 250 ml-es pohár (120 g). Az energia 36 százaléka fehérjékből, 42 százaléka zsírokból, 22 százaléka gyümölcsökből és zöldségekből származik.

Biologically Appropriate™

A húsalapú táplálék tükrözi a macska evolúciós étrendjét.

A közel keleti vadmacska az összes fajta háziasított macska közös őse és legközelebbi rokona. Évszázadok során, a céltudatos tenyésztői tevékenység következtében, számtalan macskafajta alakult ki, mialatt a belső anatómiai felépítésük nem változott. Ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a modern macska tápanyagszükséglete szinte teljesen megegyezik a vadon élő rokonéval.

A díjnyertes, Biológiailag Megfelelő eledel filozófiája nagyon egyszerű: tükröznie kell a természetes táplálékban található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát, amellett csökkenteni kell szénhidrátokat és a mesterséges alapanyagokat, melyek nem részei a természet által biztosított étrendnek.

Bőséges halakban (75 %) és fehérjékben (37 %)

A macskád egy igazi ragadozó, biológiai szükséglete a húsban bőséges táplálék. Az éles fogak, a kizárólag vertikális mozgásra képes állkapocs, továbbá a nagyon rövid emésztőrendszer a húsokat, az azokban található fehérjéket, és a zsírokat hatékonyan képesek feldolgozni.

Ezért készítettük az ACANA Pacifica eledelt 75 % heringből, szardíniából, lepényhalból, sziklahalból és ezüst tőkehalból – az összes halat a Csendes-óceánból vadon fogták és a feldolgozás előtt emberi fogyasztásra alkalmasak.

Nem használunk borsó-vagy burgonyafehérje-kivonatot, az ACANA fehérjetartalma állati (NEM növényi) eredetű, ezért az összes esszenciális aminosav a megfelelő mennyiségben és minőségben jut a macska szervezetébe.

Rengeteg friss hal (1/2)

A halhúsok egyik legtáplálóbb formája a friss halhús. Ezért a felhasznált halak fele friss, másik fele szárított vagy olaj, melyek természetes és koncentrált forrásai a fehérjéknek és a kalóriáknak.

A természetes étrend rendkívül változatos: egyik nap különféle tojások, másnap valamilyen szárnyas, és valamikor egy friss hal. Az Anyatermészet többféle fehérje-és zsírforrással látja el a ragadozó macskaféléket, és ez a változatosság biztosítja kiváló testi és lelki kondíciót.

Pontosan ezért készítettük az ACANA Pacifica ötféle egész halból. A WholePrey ™ arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is felhasználtunk, lemásolva a természetes étrend összetételét.

Az Anyatermészet végtelen bölcsességgel úgy állította össze a macskafélék tápanyagszükségletét, hogy az egész hal tökéletesen kielégíti. Az izomzat biztosítja a fehérjéket és a zsírokat; a belsőségek tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal, amellett nagyon jól emészthető fehérjéket és zsírokat is tartalmaznak; a csontok természetes kalcium-és foszforforrások, a porcok pedig biztosítják a glükózamint és a kondroitint.

Az EgészPréda arányainak köszönhetően a tápanyagok döntő részét természetes formában tartalmazza az ACANA, mivel egész halakból készült, ezért nagyon kevés szintetikus vitaminnal és ásványi anyaggal kellett kiegészítenünk az összetételt.

A macska természetes étrendjében nagyon kevés szénhidrátot fordul elő, ha egyáltalán van bene. A bőséges szénhidrátbevitelt tartják felelősnek az elhízásért és az egyre gyakrabban előforduló cukorbetegségért, ennek ellenére számos száraztáp több mint 50 % szénhidrátot tartalmaz.

Ezért mérsékeltük az ACANA-ban található szénhidrátok mennyiségét, továbbá nem használunk gyors szénhidrátokat, mint például kukorica, rizs, tápióka vagy burgonya. Helyettük az alacsony glikémiás bab, borsó, lencse, kiegészülve zöldekkel, biztosítják az egészséges szénhidrátokat. A lassú szénhidrátok fokozatosan jutnak be a véráramba, ezért a vércukor szintje nem ugrik fel, hanem stabil marad, csökkentve az elhízás kockázatát.