WholePrey TM arányaiban

Húsok, belsőségek és porcok az EgészPréda™ arányaiban

Az Anyatermészet végtelen bölcsességgel alkotta meg a kutya-és macskafélék étrendjét; teljes tápanyagszükségletüket az elejtetett zsákmányállat tökéletesen kielégíti.

A természetben nincsenek szintetikus táplálék-kiegészítők, a farkasok és a vadmacskák a prédaállat elfogyasztásával az összes szükséges tápanyaghoz hozzájutottak: a húsok kiváló fehérjeforrások; a máj, a vese és a gyomor rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz; a csontok és a porcok biztosítják a kalciumot, a foszfor, a glükózamint és a kondroitint természetes formában.

A WholePrey™ termékeink lemásolják a természetes étrendet, hiszen a húsokat, belsőségeket, csontokat és porcokat olyan arányokban tartalmazza, hogy az összes szükséges tápanyag bejut a szervezetbe természetes formában. Éppen ezért nem olvasható szintetikus aminosavakat, vitamin- és ásványi kiegészítőket felsoroló hosszú lista a felhasznált alapanyagok (összetétel) után.

VALÓJÁBAN AZ ACANA TERMÉKEKBEN TALÁLHATÓ ÖSSZES TÁPANYAG TERMÉSZETES ÉS NEM SZINTETIKUS.

Szupertáplálék kutyáknak és macskáknak

A belsőségek valójában az összes szükséges tápanyagot tartalmazzák, amire a házi ragadozóinknak szüksége van: esszenciális vitaminok és ásványi anyagok, egészséges zsírok és létfontosságú aminosavak

A máj, a vese és a gyomor kiemelkedően tápanyagdús táplálékok. Nagy mennyiségben tartalmaznak B-vitaminokat, foszfort, vasat, rezet, magnéziumot és jódot, bőségesek zsírban oldódó A-, D-, E- és K-vitaminokban. A belsőségekben található fehérjék biológiai értéke magas, azaz nagyon jól emésztik a kutyák és a macskák.

Az Acana eledelek követik a természet 5 törvényét:

1. Sok hús és bőséges fehérje

A macska és a kutya a húsban és fehérjében gazdag táplálékot tudja hatékonyan feldolgozni. Ezért az ACANA akár 75 % húsból és készülhet – ez a mennyiség háromszorosa a hagyományos száraztápok gyártása során felhasznált mennyiségnek, azonkívül az ACANA egyáltalán nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat.

Tovább

2. Rengeteg friss hús

A felhasznált húsok közel fele FRISS vagy NYERS, ezért az ACANA az esszenciális tápanyagokat a legtáplálóbb formában tartalmazza, megőrizve azokat az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát.

Tovább

3. Friss húsok páratlan választéka

A természetben a ragadozó kutya-és macskafélék sokféle prédaállattal táplálkoztak, ezért az ACANA termékek is különféle húsokból készülnek: szabadon tartott baromfik, mélyalmos tojás, ridegen tartott kérődzők és vadon fogott halak.

Tovább

4. A WholePrey™ arányaiban

A Természetben a prédaállat biztosította a vadon élő kutya-és macskafélék összes tápanyagszükségletét. Az ACANA-ban található húsok, belsőségek és porcok aránya tükrözi a természetes étrendet, ezért radikálisan csökkenthető a szintetikus kiegészítők használata.

Tovább

5. Mérsékelt szénhidrát, alacsony glikémiás terhelés

A természetes étrend nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ha egyáltalán van benne. Ezért az ACANA eledelekben kevés szénhidrát található, azok is alacsony glikémiás gyümölcsök és zöldségek, és nem gyors szénhidrátok (kukorica, rizs, burgonya).

Tovább
Az oldal cookie-kat használ További infó. Értettem